Feel Good, Perform Better!

OVER UNIT7 CONSULTING

Feel good peform better

UNIT7 helpt en begeleidt mensen en bedrijven bij het verhogen van hun innerlijke welzijn met als doelstelling hun prestaties te verbeteren. Centraal staat steeds de positieve evolutie van de persoon in de maatschappij en in de bedrijfswereld.

 

 

Unit7 binnen het bedrijfsleven

UNIT7 biedt een brede waaier van HR gerelateerde diensten aan waarbij het verbeteren van de persoon, de afdeling en het bedrijf steeds centraal staan. Assessments, persoonlijke ontwikkelingen, begeleiden van teams en het tijdelijk overnemen van HR-gerelateerde taken zijn een greep uit ons aanbod. Onze jarenlange expertise en onze passie zijn ons belangrijkste handelsmerk.

UNIT7 is zeer flexibel inzetbaar, variërend van een paar uur per week tot volledige dagtaken. Dit zowel voor kortere periodes als lange termijnopdrachten. Bij elke vorm van ondersteuning en advies stelt UNIT7 zich tot doel dit op een persoonlijke manier aan te pakken. No-nonsense, kwalitatieve en mensgerichte aanpak zijn daarbij onze kernwaarden.

 

Daarnaast kan u bij UNIT7 terecht voor strategisch advies met betrekking tot business development, innovatie en groei.

 

 

Unit7 binnen het privéleven


Zit je vast in je loopbaan of in je hoofd? Heb je last van spanning, stress, depressieve gevoelens, …? We bieden in eerste instantie een luisterend oor en gaan vervolgens samen met je aan de slag om te kijken hoe we je terug op weg kunnen helpen naar een kwalitatievere invulling van je leven
.

 

De naam Unit7

De naam UNIT7 vindt zijn oorsprong in de gedachtegang van de 7 niveaus van bewustwording (‘7 levels of consciousness’ – Richard Barrett). De wereld van vandaag maakt dat we resultaatsgericht denken en presteren. Onder deze prestaties liggen echter waarden en overtuigingen als componenten van onze cultuur die echt het verschil maken tussen succes en mislukking.

 

Sophie en Frank zijn ervan overtuigd dat elk individu en elke organisatie een verschil wil maken binnen “zijn wereld”. Met de betrokken partij op zoek gaan naar zijn manier om dit te realiseren, daar engageren wij ons graag voor.